Prodavnica | 2u1 model %2B 5x set uložaka
  • Facebook
  • Google+
  • instagram
  • facebook2

On-line prodavnica

KAKO PORUČITI
On-line prodavnica >> AKCIJSKE PONUDE cart Vaša korpa

2u1 model + 5x set uložaka

Cena: 3,250.00 RSD
Dostava nije uračunata u cenu proizvoda.Količina:

Model je univerzalne (podesive veličine) tako da može da se koristi od početka pa do kraja pelenaštva. Pelenica se sastoji iz dva dela: spoljašnjeg pul (vodonepropusnog) dela sa džepovima i jednim komplatom uložaka. Ulošci su isti kao i oni što idu u pocket modele pelenica.

Nakon upotrebe menjaju se samo ulošci, a spoljašnji deo pelenice može da izdrži nekoliko menjanja uložaka pre nego što ga stavite na pranje.

Preko ovih modela ne trebaju dodatni pul coveri. 

Ulošci su izrađeni od mekanih pamučnih materijala (pamučni pliš + visoko upijajući pamučni frotir + pamučni pliš). Dimenzije ovih uložaka su 11 x 30 cm manji i 30 x 30 cm veći. One su identične kao ulošci koje u originalu dobijate sa našim pocket modelima pelena. 

Obradujte sebe ili neku vama dragu mamu.

Kupovinom ovog seta uštedećete 500 din!

ODRŽAVANJE: Peru se u mašini na 40ºC ili na ruke. Za pranje koristite malo praška (50ml), sa pojačanim ili duplim ispiranjem. Ulošci mogu da se peru na 60ºC ili se po potrebi iskuvavati.

NAPOMENA: Prilikom popunjavanja porudžbenice naglasite u odeljku napomena koji bi ste dezen 2u1 modela (Dostupni dezeni su: ptice, kocke, list, cvetna i auti).