Prodavnica | Krem pruge
  • Facebook
  • Google+
  • instagram
  • facebook2

On-line prodavnica

KAKO PORUČITI
On-line prodavnica >> PLATNENE PELENE >> OS pocket- platnena pelena cart Vaša korpa

Krem pruge

Cena: 1,300.00 RSD
Dostava nije uračunata u cenu proizvoda.Količina:

Platnena pelena univerzalne veličine ima mogućnost podešavanja veličine sa drikerima sa prednje strane. Pelenica odgovara od samog početka pa do kraja pelenaštva. Napravljena je od pamučnih materijala. Do kože je baby soft pliš koji ne ogrubi posle više pranja. Model je sa džepom i uz pelenicu se dobijaju po dva uloška. Pelena se zakopčava sa strane sa dva reda drikera što je čini stabilnijom i zahvaljujući tome izbegnuto je nepotrebno usecanje u stomačić. Kopčanje sa strane je zgodnije i za bebce koji pužu ili već hodaju, jer su u njoj pokretniji jer stomačić nije pretrpan. Uz ove modele potrebno je nositi zaštitne gaćice.

ODRŽAVANJE: Peru se u mašini na 60ºC. Mogu se povremeno i iskuvavati. Za pranje koristite malo praška (50ml), sa pojačanim ili duplim ispiranjem. Pelenice se mogu sušiti u mašini za sušenje veša.

NAPOMENA: Boja drikera naručene pelene može da odstupa od ove sa slika. Ukoliko vam je posebno bitna boja naglasite u napomeni prilikom naručivanja, inače će ići po našem izboru, naravno estetski uklopljeno.