Prodavnica | Mei Tai nosiljka
  • Facebook
  • Google+
  • instagram
  • facebook2

On-line prodavnica

KAKO PORUČITI
On-line prodavnica >> MARAME NOSILJKE >> Mei Tai nosiljka cart Vaša korpa

Mei Tai nosiljka

Cena: 6,500.00 RSD
Dostava nije uračunata u cenu proizvoda.Količina:

Savršene su za uživanje sa bebom od kada samostalno drži glavicu (3-4 meseca), pa sve dok želi da je nosite. Gornja granica nosilvosti nije određena. Uz pomoć širokih gornjih traka moguće je vezivanjem proširiti sedalni deo nosećeg panela čime se produžava period nošenja. Visina nosiljke je takođe podesiva, prostim podvijanjem donjeg panela.

Beba može u njoj da bude u tri položaja: napred, na boku ili na leđima. Ona je uvek okrenuta ka nosaču, što je zdravstveno ispravan položaj, ali i tada ima dovoljan vidokrug.

Težina je ravnomerno raspoređena na ramena i leđa nosača tako da ne uzrokuje bolove u leđima, pa je idealna za duge šetnje po prirodi. Na ramenom delu gornjih traka i na delu oko struka je sunđerasto ojačanje što dodatno povećava udobnost nosaču i daje osećaj lakoće. Ruke će vam biti slobodne, možete da se družite, idete u šoping, spremate ručak, dok je beba bezbrižna i sigurna uz vas. Položaj u kome je beba uz vas deluje umirujuće na nju, pomaže ublažavanju grčeva u stomaku, uspavljivanju i stvaranju bliskosti između bebe i nosača.

Uz nosiljku u kompletu dobijate i odvojivu kapuljaču, traku za udobnije nošenje pozadi i jedan par grickalica u dezenu po vašem izboru. Dezeni su na slikama po brojevima i prilikom porudžbe u odeljak za napomene navedite broj dezena koji želite.

Izrađujemo je od netretirane lanene tkanine, što znači da tkanina nije podvrgavana izbeljivanju ili farbanju već je prirodna boja lana. Tanka je i prozračna ali i veoma izdržljiva tkanina. Lan ima i specijalno svojstvo da hladi pa je zato odlična za leto.

Pored što vodimo računa o samom izboru materijala, naše nosiljke su dizajnirane u saradnji sa nekoliko sertifikovanih savetnica za nošenje beba.

Napomena: Lanene tkanine je gužvljiva. U samom početku nošenja potrebno je što više gužvati i savijati da bi se tkanina "izlomila". Kako je budete koristili ona će vremenom postajati mekša. Takođe vam savetujemo da je nakon pranja pre nego što se baš u potpunosti osuši opeglate sa puno pare, jer to isto pomaže u omekšavanju lana.

ODRŽAVANJE: Pranje u mašini na 40-60ºC uz malo praška.