Prodaja | Mini set uložaka za žene
  • Facebook
  • Google+
  • instagram
  • facebook2

On-line prodaja

KAKO PORUČITI
On-line prodaja >> AKCIJSKE PONUDE cart Vaša korpa

Mini set uložaka za žene

Cena: 2,000.00 RSD
Dostava nije uračunata u cenu proizvoda.Količina:

Mini paket uložaka za žene sadrži:

1x higijenski uložak,

5x menstrualnih uložaka i

1x noćni uložak.

Ulošci su izrađeni od visoko upijajućih pamučnih tkanina, dok je do kože uvek siva mekana plišana tkanina. Sva tri ulošaka imaju zaštitni sloj da ne propuste. Oni dani vam svakako neće biti lakši, ali će biti prijatniji i bez dodatnih parfema koje se sad već stavljaju u sve jednokratne uloške. Set je namenjen za one žene koji sad počinju sa platnenim ulošcima, odličan je za probni set, ili mogu biti i lepa dopuna za vaš već postojeći set.

Obradujte sebe ili kupite kao poklon nekoj vama dragoj osobi.

Kupovinom ovog seta uštedećete 650 din! U cenu paketa uključena su 5 menstrualna uloška dok su higijenski i noćni gratisi. 

ODRŽAVANJE: Nakon upotrebe uloške saperite mlakom vodom koliko možete. Ovako saprane mogu da stoje jedan dan potopljene u vodi ili ih odmah ubacite u mašinu za pranje veša. Zbog zaštitne Pul tkanine predlažemo pranje na 40ºC, ali možete ih oprati povremeno i na 60ºC. Prati sa malo prašk za pranje veša i izbegavati korišćenje omekšivača (on umanjuje moć upijanja pamučne tkanine) i sredstava za izbeljivanje koja može da ošteti tkaninu.