Prodavnica | PUL zaštitne gaće - kocke
  • Facebook
  • Google+
  • instagram
  • facebook2

On-line prodavnica

KAKO PORUČITI
On-line prodavnica >> ZAŠTITNE GAĆICE >> PUL zaštitne gaćice cart Vaša korpa

PUL zaštitne gaće - kocke

Cena: 1,300.00 RSD
Dostava nije uračunata u cenu proizvoda.Količina:

Zaštitne gaćice su namenjene za korišćenje preko modernih platnenih pelena kako vlaga ne bi probijala na bebinu garderobicu. Modeli su univerzalne veličine, tj. podesive veličine sa drikerima na prednjoj strane gaćica. Sa strane oko nogica imaju specijalan dodatak kako bi lepo prijanjali uz nogice i potpuno prekrili celu pelenicu čak i u periodu kada su bebci najaktivniji. Sa ovim dodatkom zaštitne gaćice savršeno prate sve pokrete vaših mališana, a da pri tom sadržaj pelenice ne probija vani.

Sastavljena je od PUL tkanine (tkanina sa poliuretanskim namazom) koja dozvoljava koži bebe da "diše", tj. dozoljava protok vazduha dok zaustavlja prolazak vlage.

ODRŽAVANJE: Pere se na ruke ili u mašini na 40º C sa malo praška (50ml). Ne treba ih prati posle svake upotrebe. Dovoljno je da ih nakon upotrebe prebrišete vlažnom pa suvom krpicom pa može na iduću pelenu.

NAPOMENA: Ukoliko imate neku specijalnu želju (npr. boja drikera ili gumica) navedite nam to u delu napomene koja će vam se automatski otvoriti tokom popunjavanja porudžbenice. Ukolik ne navedete ništa poslaćemo vam po našem izboru kombinaciju boja.