Prodaja | Produžetak za bodić sa 2 drikera
  • Facebook
  • Google+
  • instagram
  • facebook2

On-line prodaja

KAKO PORUČITI
On-line prodaja >> PRODUŽECI ZA BODIĆE cart Vaša korpa

Produžetak za bodić sa 2 drikera

Cena: 250.00 RSD
Dostava nije uračunata u cenu proizvoda.Količina:

Pogotovo u prvoj godini života bebe veoma brzo rastu, pa mnoga njihova garderobica bude nošena svega par puta pre nego što se spakuju u izraslu garderobicu. Ovo ne mora da bude slučaj i sa vašim bodićima.

Produžeci za bodiće su jednostavan dodatak koji se kači na donji deo bodića kako bi se povećala njihova veličina. Ovi dodaci odgovaraju na većinu bodića koji se mogu naći na našem tržištu. Pošto ne postoje standardi ni u veličini drikera ni u razmaku na koje ih proizvođači stavljaju može se desiti da se ne uklapaju najsavršenije. Produžeci se rastežu po širini kako bi se uklopili i u slučaju većeg razmaka između drikera. 

Važno je da pre kupovine ipak proverite veličine drikera na svojim bodićima. Prečnik drikera na našim bodićima je 9mm (ukoliko ste izmerili između 8 i 10mm to su sigurno ti drikeri, samo je do preciznosti lenjira).

Prilikom poručivanja u napomenama navedite boju produžetaka koju želite. Dostupne boje su: bela, siva, crna, teget, ljubičasta, crvena, narandžasta, žuta, svetlo zelena, zelena, plava, svetlo plava, svetlo ružičasta i ružičasta. Ukoliko ne navedete boju biće vam poslata bela boja. Cena od 250 din je za jedan komad produžetka.