Prodavnica | Siva pufnica %28noćna pelena%29
  • Facebook
  • Google+
  • instagram
  • facebook2

On-line prodavnica

KAKO PORUČITI
On-line prodavnica >> PLATNENE PELENE >> OS pocket- platnena pelena cart Vaša korpa

Siva pufnica (noćna pelena)

Cena: 1,300.00 RSD
Dostava nije uračunata u cenu proizvoda.Količina:

Platnena pelena univerzalne veličine, imaju mogućnost podešavanja veličine sa drikerima na prednjoj strani pelene. Mogu se koristiti od samog početka pa do kraja pelenaštva. Najbolje odgovara prosečnim i buckastim bebama (za sitnije i baš mršavije bebce preporučujemo naše split modele).

Napravljena je od pamučnih materijala (opciomno bambus – vidi u napomeni). Do kože je baby soft pliš ili organski bambus frotir koji ne ogrubi posle više pranja. Model je sa džepom i uz pelenicu se dobijaju po dva uloška. Pelena se zakopčava sa strane sa dva reda drikera što je čini stabilnijom i zahvaljujući tome izbegnuto je nepotrebno usecanje u stomačić. Sistem dva reda drikera pruža dodatnu mogućnost odvojenog podešavanja širine struka i obima nogica tako da pelena nikada neće stezati. Kopčanje sa strane je zgodnije i za bebce koji pužu ili već hodaju, jer su u njoj pokretniji jer stomačić nije pretrpan. Uz ove modele potrebno je nositi zaštitne gaćice.

ODRŽAVANJE: Peru se u mašini na 60ºC. Mogu se povremeno i iskuvavati. Za pranje koristite malo praška (50ml), sa pojačanim ili duplim ispiranjem. Pelenice se mogu sušiti u mašini za sušenje veša.

NAPOMENA:

Ukoliko želite da vam se pelenica uradi sa bambus tkaninom, a ne pamukom, prilikom popunjavanja poruždbenice naglasite to u odeljku napomena (opcija napomena se pojavljuje kada popunjavate adresu za slanje). Cena pelene sa bambusom skuplja je za 150 dinara od pamučne opcije.

Boja drikera naručene pelene može da odstupa od ove sa slika. Ukoliko vam je posebno bitna boja naglasite u napomeni prilikom naručivanja, inače će ići po našem izboru, naravno estetski uklopljeno.