Prodavnica | Vuneni cover -krem karirani
  • Facebook
  • Google+
  • instagram
  • facebook2

On-line prodavnica

KAKO PORUČITI
On-line prodavnica >> ZAŠTITNE GAĆICE >> Vunene zaštitne cart Vaša korpa

Vuneni cover -krem karirani

Cena: 1,500.00 RSD
Dostava nije uračunata u cenu proizvoda.Količina:

Vuna je prirodni izolator za vlagu, izuzetno je prozračna i održava normalnu temperaturu tela, zato je pogodan za korišćenje tokom cele godine. 

Modeli su univerzalne veličene, tj. podesiva im je veličina pomoću drikera, tako da veličina odgovara od rođenja pa do kraja pelenaštva. Gumice su prilično meke i elastične pa ne stežu oko nogica i struka, a lepo pokrivaju pelene. Odlični su za noć jer drže celu noć da ne propuste. 

Nije ih potrebno lanolizirati ukoliko ih koristite preko dana. Nakon dužeg korišćenja ili za noć za bebce koji više mokre može zatrebati lanolizacija.

ODRŽAVANJE: Peru se na ruke u mlakoj ili hladnoj vodi. Ukoliko ih perete u mašini obavezno koristite program za vunu (pranje na max 30º C na 15 min.). Prilikom pranja koristiti deterdžent za vunu sa dodatkom lanolina, blago sredstvo za pranje ili veoma malo praška za pranje. Izbegavajte pranje sa sapunima jer oni umeju da isuše vunu pa može kasnije doći do puštanja. Nije portebno da se peru često, jedanput u 10-ak dana je dovoljno. Nakon korišćenja unutrašnja strana može biti malo vlažnjikava ali spolja neće puštati. Nakon korišćenja potrebno ih je prosušiti i proluftirati i može na sledeću pelenicu. 

NAPOMENA: Ako imate posebnih želja prilikom porudžbe (npr. boja drikera, aplikacija...) naglasite nam to u napomeni, u suprotnom mi ćemo izabrati boju drikera, naravno estetski uklopljenu. Za aplikacije ide doplata od 150 din.